CONDIȚII GENERALE PENTRU UTILIZAREA SITE-ULUI www.maris-medical.ro

Acest site web aparține AVANT MARIS MEDICAL SRL (numită în continuare AMM) și, prin accesarea paginilor acestuia vă exprimați acordul cu toate condițiile de utilizare ce urmează. Dacă nu sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare, nu continuați să accesați acest site. Informațiile de pe site se adresează exclusiv profesioniștilor care sunt înregistrați și acționează pe teritoriul României, nefiind destinate persoanelor care acționează în calitate de consumator.

Site-ul pune la dispoziție informații în scop informativ general și sunteți prevenit că nu vă garantăm exactitatea lor la momentul accesării. Este posibil ca între momentul încărcării informațiilor pe site și momentul accesării de către dumneavoastră, să fi intervenit o alterare sau actualizare a acestora.

Toate informațiile conținute în acest site sunt proprietatea AMM și/sau a partenerilor noștri de afaceri, iar AMM își rezervă dreptul de a modifica conținutul și/sau structura site-ului în orice moment si fără nici o informare prealabilă.

Întregul conținut al site-ului este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Este interzisă copierea, modificarea, afișarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conținutului site-ului în orice scop fără confirmarea scrisă a AMM.

AMM utilizează pentru găzduirea site-ului serviciile unui furnizor specializat și nu oferă nicio garanție vizitatorilor cu privire la viteza de încărcare a paginilor, riscul de contaminare cu viruși informatici sau alte programe de tip malware. AMM nu poate fi ținută responsabilă pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin accesarea și utilizarea site-ului său.

Toate informațiile prezentate pe site cu privire la produsele AMM, prețuri, campanii și promoții de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate exclusiv cu titlu informativ, fără nicio obligație de în sarcina AMM de a contracta în condițiile prezentate pe site. Aceste informații nu constituie și nu pot fi interpretate ca oferte ferme de a contracta. Nicio informație prezentată pe site nu angajează răspunderea AMM dacă nu este cuprinsă în mod expres și explicit într-un contract încheiat de AMM. Nicio trimitere la site nu poate fi invocată în sensul completării vreunui angajament asumat de AMM.

Orice vizitator al site-ului care dorește pentru sine sau pentru altul să intre în raporturi juridice cu AMM trebuie să contacteze AMM prin unul din mijloacele de comunicare afișate în pagina de Contact a site-ului, pentru a se informa atât asupra disponibilității serviciilor/produselor cât și asupra condițiilor contractuale, tarifelor și informațiilor tehnice sau de alta natură. Inițierea contactului reprezintă consimțământul dumneavoastră ferm de a vi se prelucra datele cu caracter personal pe care le puneți la dispoziția AMM pentru a se comunica cu dumneavoastră. În vederea asigurării trasabilității comunicărilor, AMM stabilește un termen rezonabil de stocare a acestora și, implicit, a datelor cu caracter personal, de 18 luni de la ultima comunicare realizată cu persoana ale cărei date sunt stocate.

Prezentul site poate conține legături sau trimiteri către alte site-uri considerate de AMM utile în legătura cu conținutul site-ului său și care nu se află sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizării acestor legături sau trimiteri se vor aplica condițiile generale de utilizare corespunzătoare acelor site-uri. În orice caz, AMM răspunde pentru actualitatea/exactitatea informațiilor prezente pe alte site-uri la care se face trimitere.