Fiind unul dintre actorii principali in piata de carosari pentru autovehicule utilizate in situatiile de urgenta, AVANT MARIS MEDICAL a decis implementarea unui sistem de management anti mita.

Implementarea acestui sistem de management vizeaza dorinta organizatiei de a demonstra ZERO TOLERANTA fata de mita in orice forma.  Doar astfel vom reusi sa avem o dezvoltare sustenabila, iar  aderarea la acest concept este o conditie de a face parte din echipa noastra.

Am identificat cadrul de reglementare in care trebuie  sa ne derulam activitatea si urmarim ca acesta sa fie respectate in primul rând în cadrul organizatiei noastre. Prin monitorizarea tutror activitatilor ne asiguram ca se respecta cerintele de reglementare aplicabile.

Suntem permanent angajati in realizarea si adaptarea obiectivelor la cerintele partilor interesate, in conformitate cu sistemul de management pe care il aplicam,  echipa fiind bazata pe pragmatism si implicare.

Incurajam discutiile deschise si exprimarea directa a oricaror observatii sau ingrijorari cu privire la potentialele deviatii referitoare la mita si ne asiguram ca exista o persoana dedicata, independenta si investita cu autoritate deplina pentru preluarea si managementul oricaror situatii semnalate.

Protejam partile interesate care aduc la lumina orice abatere referitoare la cultura organizatiei noastre si consideram ca este responsabilitatea fiecaruia sa sustina si sa pazeasca aceste valori.

Doar astfel vom asigura o imbunatatire continua a sistemului creat pentru prevenirea si combaterea mitei – “în ritmul nostru!”

Sesizați o faptă de corupție in legatura cu societatea Avant Maris Medical

Nume si prenume*

Adresa/Compania

Telefon de contact

Descrierea faptei de coruptie *

Sunt de acord cu politica GDPR Avant Maris Medical.