ECHIPAMENTE MEDICALE DE PROTECȚIE

SIGURANȚA SALVATORILOR este vitală în contextul desfășurării activității profesionale, iar utilizarea corespunzătoare a echipamentelor individuale de protecție (EIP) conforme cu normele de securitate și sănătate în muncă, combinată cu alte practici de control al infecțiilor și măsuri de evitare a accidentărilor, poate reduce riscurile la minimum.

Calitate

Este esențial ca fiecare componentă a echipamentului individual de protecție să ofere o protecție reală, iar noi vă asigurăm că selectăm cu grijă și responsabilitate furnizorii și că produsele aflate în portofoliu întrunesc toate standardele de producție, ambalare, marcare (CE), depozitare și transport.

Instruire

Utilizarea corespunzătoare a acestor echipamente este un aspect important, iar modul în care se face echiparea, dezechiparea și îndepărtarea în condiții de siguranță a articolelor contaminate sunt operațiuni pentru care noi vă oferim sprijin în scopul instruirii întregului personal.

Ergonomie

Echipamentele pe care le oferim asigură protecția capului, ochilor, feței, căilor respiratorii, corpului și a picioarelor. Componentele EIP uzuale pot provoca și un anumit nivel de disconfort, ce poate determina utilizatorul să nu le folosească în mod corect, punându-l în pericol de contaminare. Atunci când selecționăm produsele pe care le avem în portofoliu, căutăm articole ergonomice, pentru a contribui la asigurarea condițiilor de muncă sigure și sănătoase.

Suntem distribuitorii in România ai următorilor producătorii:
SPENCER, PROMEBA, BOSCAROL, MINDRAY, SUPERGUM.
Va rugam sa identificați in paginile producătorilor de mai sus,
produsul care v-ar interesa si sa reveniți către noi cu o cerere de oferta.

ECHIPAMENTE MEDICALE PENTRU URGENȚĂ – REANIMARE

Transport

Soluțiile noastre pentru transport pacienți se bazează pe produse robuste, de bună calitate și experiența noastră vastă de operare, mentenanță și service.

Manevrare – imobilizare

Furnizorii noștri pentru targa rigidă și atelele vacuum pe care le oferim sunt unele dintre cele mai respectate companii din piață iar produsele lor sunt de cea mai bună calitate.

Resuscitare

Gama de echipamente pentru resuscitare include numai produse fiabile, ușor de manevrat, rezistente la dezinfectări repetate. Portofoliul include mască și balon pentru ventilație, ventilator, aspirator portabil, laringoscop, grup umidificator etc.

Oxigenoterapie

Oferim o gamă largă de accesorii de bună calitate

Consumabile pentru echipamentele din ambulanță

Ne străduim permanent să ținem pasul cu nevoile și restricțiile bugetare cu care vă confruntați.

Contactează un specialist.

Sunt de acord cu politica GDPR Avant Maris Medical.