O GAMĂ UNICĂ DE AMBULANȚE

Maris Medical își adaptează gama de ambulanțe conform necesităților dumneavoastră și specificațiilor tehnice, ținând totodată cont de utilizarea ergonomică a spațiului pentru personalul medical și confortul pacienților.

Gamă mare de ambulanțe: de la transport pacienți până la unități de terapie intensivă mobilă, transport medicalizat copii / nou-născuți, pacienți supraponderali, transport adaptat tuturor tipurilor de teren. Departamentul de Cercetare și Dezvoltare este implicat în identificarea de soluții și dezvoltarea de servicii inovatoare oferite clienților.

Producem si distribuim următoarele tipuri de autovehicule speciale – AMBULANȚE

  • Ambulanță tip A (A1 si A2 ) – ambulanță destinată transportului sanitar neasistat al unuia sau al mai multor pacienți pe targă si/sau scaune, fiind dotată cu echipamentele si materialele minime necesare acordării primului ajutor in caz de nevoie.
  • Ambulanțe tip B (B1 si B2) – ambulanță destinată intervenției de urgență si transportului medical asistat al pacienților. Ea poate fi, după caz, utilizata in acordarea primului ajutor calificat sau in acordarea asistenței medicale de urgență. Dotarea ambulantei tip B este formată din echipamente si materiale sanitare care includ, după caz, un defibrilator semiautomat sau un defibrilator manual si medicamentele necesare resuscitării si acordării asistentei medicale de urgență.
  • Ambulanță tip C (C1 si C2) – ambulanță destinată intervenției medicale de urgență la cel mai înalt nivel si transportului medical asistat al pacientului critic, fiind dotată cu echipamente, materiale si medicamente de terapie intensiva. Echipajul ambulanței tip C este condus obligatoriu de un medic special pregătit, iar vehiculul este astfel construit încât sa permită acordarea asistenței medicale de urgență in mod corespunzător.
  • Ambulanță consult domiciliu pentru medicii de gardă in vederea efectuării consultațiilor la domiciliu.
  • Ambulanță neonatologie este autospeciala de tip C destinata transportului nou născuților, in condiții de terapie intensiva, dotata cu o targa adaptata pe care este montat un incubator performant si echipamente medicale pentru terapie intensiva.
  • Ambulanță de salvare montană destinată pentru intervenții și transport pacienți. Este o autospeciala cu tracțiune 4×4 ce este dotată cu aparatură medicală pentru acordarea primului ajutor. Cu ajutorul acesteia, se realizează mult mai ușor intervenția în zonele montane sau greu accesibile.
  • Ambulanță TIP MU(medic de urgență) autospecială concepută pentru deplasarea rapidă și transportul unui medic la locul unui incident / situație de urgentă (având în dotare echipamente medicale similare unei ambulanțe de terapie intensivă mobilă – tip C1/C2), în situația în care echipajele de ambulanță ce intervin nu au în componența lor un medic.

Distribuție și comercializare ambulanțe

TRANSPORT PACIENTI – TIP A1/A2

Pentru transportul unuia sau a mai multor pacienți, Maris Medical pune la dispoziție o gamă largă de ambulanțe, în conformitate cu standardul EN 1789.

Distribuție și comercializare ambulanțe

AMBULANȚE DE URGENȚĂ (TIP B) ȘI UNITĂȚI DE TERAPIE INTENSIVĂ MOBILĂ (TIP C)

Ambulanțele sunt adaptate în mod ideal cerințelor specifice pentru asistență medicală de urgență și prim ajutor calificat. Vă oferim soluții individualizate și personalizate, precum și diferite configurații prestabilite și autorizate.

Vă punem la dispoziție ambulanțe produse pe furgoane compacte și de capacitate mai mare, L2H2/ L3H2, pentru transportul pacienților care necesită asistență medicală de urgență.

Distribuție și comercializare ambulanțe

VEHICULE DE INTERVENȚIE RAPIDĂ / TRANSPORT SÂNGE

Vehicule de intervenție rapidă, motociclete pentru intervenții în situații de urgență, vehicule destinate transportului de sânge, adaptate în funcție de necesitățile fiecărui beneficiar pentru asigurarea performanței optime și siguranței personalului medical.

Contactează un specialist.

Sunt de acord cu politica GDPR Avant Maris Medical.