Am început în 2014 cu dorința sa devenim unul dintre principalii furnizori de echipamente medicale de urgență din România, fără sa ne abatem de la valorile si etica noastră.

Astazi, suntem unul dintre principalii furnizori de echipamente medicale de urgență din România, cu o echipa de 20 angajați și peste 50 de colaboratori implicați în proiectele actuale și oferim soluții la cheie, servicii de consultanță și management de proiect pentru clienții și partenerii noștri prin departamentele noastre de vanzari, training, service si logistica. Planurile noastre pentru următorii sunt orientate spre extinderea portofoliului, extensie care ne va permite sa acoperim noi domenii de expertiză, consolidand în același timp oferta actuala de produse și servicii prin noi parteneriate.

In 2018 am castigat, în asociere cu Renault România și alți parteneri, cea mai mare licitație de achiziții publice din sectorul medical din Europa si am livrat până acum peste 600 de ambulante tip A, B si C, complet echipate, într-o perioada de 8 luni de la confirmarea comenzii pana la recepția clientului.

In anul 2019 am deschis un service cu o suprafață de peste 1000 mp pentru activitati de mentenanta si reparatii.

Punctele noastre forte sunt experiență în medicina de urgenta și accesul prin parteneriate la cele mai moderne și performante echipamente, experiență in industria auto (colegii noștri au peste 20 ani de experiență în domeniul vehiculelor speciale) acoperind atât aspecte tehnice, cat și comerciale prin identificarea oportunităților din piața, avand o cultura puternica a managementului de proiect, toate procesele noastre fiind conforme ISO 9001: 2015.

Maris Medical

SERVICII

Contactează un specialist.

Sunt de acord cu politica GDPR Avant Maris Medical.